Posted in Banca de Glume

Umor în vremea lui Covid 19 Vodă

Din păcate, nimeni nu se aștepta și nimeni nu a prevăzut situația în care ne aflăm astăzi. Incertitudinea și teama plutesc în jurul nostru ca o ceață deasă. În pâcla care ne înconjoară, umorul își găsește rostul lui, ajutându-ne să rezistăm mai bine în pandemie. Iar drept dovadă avem sutele de memes și glume creative care au circulat pe internet în această perioadă. Așadar, vă invit să facem împreună haz de necaz cu cele mai bune glume pe seama lui Covid 19 Vodă.

Pandemie, igienă și distanțare socială

Lumea are imaginație bogată și evoluează încet, dar sigur. În 2020 învățăm să ne spălăm pe mâini și luăm măsuri pentru a-i determina pe ceilalți să respecte măsurile de distanțare.

pandemie
spalat pe maini
social distance garlic

Lucrăm de acasă

Oamenii de bine și adevărații profesioniști respectă distanțarea socială și lucrează de acasă. Dacă îți iubești meseria, găsești o cale să faci ceea ce îți place.

wilson-work-from-home
pilots-work-from-home
work-from-home-lifeguards
parents working from home covid19

Cum e în izolare?

Oamenii au noi scuze în relațiile de iubire, masca își găsește o utilitate și acasă, mai ales pentru cei care nu se pot abține „să guste” din provizii. În plus, dorul de navetă are acum și o soluție: îți poți desena propria hartă de metrou.

iubire asimptomatica
masca de protectie acasa
metrou in vremea lui covid19

Moda în vremea lui Covid 19

Scenariile pe care le derulăm în capul nostru sunt de multe ori paralele cu realitatea.

shopping outfit covid19

Dacă ieși din casă

Oricât aș încerca să îndulcesc această rubrică, încă se simte un pic gustul amărui rămas în urma stării de urgență.

covid 19
izoleta covid 19
adeverinta-stare de urgenta

Evadare

Cred că pandemia ne-a oferit încă un motiv pentru care ar trebui să ne iubim și mai mult animalele de companie. La ele probabil e invers.

animal de companie
gluma covid 19
pisica lui karen

Ce face carantina din oameni

Pentru unii, statul în casă deja era o rutină, un stil de viață. Altora le-a fost mai greu să se adapteze.

La supermarket

Azi, în magazin, era un individ cu un coş burduşit cu sticle cu dezinfectant pentru mâini, şervețele antibacteriene. L-am luat la rost pe ipochimen. Aspru, indignat! Sunt oameni bătrâni, sunt mămici cu copii mici! Incredibil! Mă privea impasibil, mă asculta absent, în timp ce mie îmi plesneau venele la tâmple, de revoltă! După ce am tăcut, văzând cu nu ai, frate, cu cine, m-a întrebat:
– Acum îmi permiteți să aranjez marfa pe rafturi?

Totul va fi bine

Trecem printr-o perioadă dificilă în care trebuie să ne adaptăm pentru a putea face față din punct de vedere psihologic, financiar, social etc. Știm că după furtună mereu iese soarele așa că nebunia va lua sfârșit în cele din urmă, iar lucrurile se vor așeza.

Îmi doresc ca această pandemie să ne facă mai puternici, mai buni și mai toleranți! Sper să fim bine cu toții, să fim sănătoși și să ne revenim repede pentru că ne așteaptă o mulțime de lucruri frumoase. Aveți grijă de voi și de cei dragi!

Surse: Facebook, Instagram, Pixabay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *