Carieră

This image has an empty alt attribute; its file name is TZd4MRS99GDqB9P-HKEAQ89t9a8LNIgdu2yYro1k3j_lKG0nTh_BLpUx8F-a6Str3YV1OWQsz_tHGHE3tOmmJ27fr2IXzOViSkqhn4r3Y4IfYXFjwqXJtb1AOtxTpWwGYwmwRBBy

Bun-venit în prima cameră din casa virtuală a gândurilor mele, un spațiu primitor și luminos. Ia un loc de cinste, te rog și lasă-mă să te servesc cu bunătăți de texte, bine cernute, frământate și coapte. Așadar, dragul meu oaspete, să-ți prezint colecțiile mele de articole, care sper că-ți vor fi de folos la un moment dat în viață:

Cultură Organizațională

Orice companie are nevoie de un set de valori, reguli și principii comune agreate la nivelul firmei – altfel spus de o cultură organizațională bine definită. Un angajat care nu înțelege sistemul de valori stabilit de compania în care lucrează, nu se va simți integrat, motivat, ceea ce poate duce la scăderea performanțelor. Aflând noțiuni utile și exemple aplicabile, vei putea propune tehnici de îmbunătățire a culturii organizaționale din cadrul companiei în care activezi.

Pași în Carieră 

Când alegi meseria pe care sufletul tău o îmbrățișează, atunci ești un om fericit. Dacă profesia aleasă îți răspunde la îmbrățișare, atunci devii un om împlinit. De cele mai multe ori, nu sunt suficiente condițiile de muncă agreabile și un mediu stimulativ pentru a cunoaște împlinirea profesională. Tocmai de aceea, înainte de a face primii pași în carieră ar fi bine să cunoști cum îți poți valorifica potențialul. Așadar, aici vei găsi articole care te vor ajuta să-ți cunoști mai bine resurselele interioare.

Portret de Profesionist

Din când în când, vei primi câte-un zâmbet sfios și doi ochi care te privesc dintr-un portret de profesionist. În acest spațiu, te vei bucura de o colecție de biografii și de articole descriptive ale unor profesii. De asemenea, vei putea consulta interviuri cu specialiști din mai multe domenii ce îți pot servi drept inspirație pentru construirea unei cariere de succes.