Doza de Inspirație

This image has an empty alt attribute; its file name is WOEE0cKtU0yWpUOqjwGjgN_CVGRKLWPauxsh9DrIJXJDtLxR9omBvqil7M66DE2j6rzY-MeP_DHoJ89R1AJqF3QgO1HE8sGKGqCCH2qPhvLRdpLRKtR-cRV8ztsMtozQUMsVux-N

Continuăm turul virtual cu a doua încăpere, la fel de luminoasă și bine aerisită. Aici îmi place să mă retrag în liniște pentru a-mi așeza gândurile în ordine. Lângă fereastră, am un spațiu preferat, rezervat meditației și inspirației. Confortabil și intim, micul meu colț de rai îmbie la relaxare și visare, dar și la deschidere către cunoaștere.

Academia de Cuvinte 

Belicos, anamneză, cartogramă sunt doar câteva cuvinte, care fac parte din vocabularul limbii române și pe care le vei găsi la această rubrică. Conform Dicționarului explicativ al limbii române, ediția din 2016, frumoasa noastră limbă are peste 67.000 de cuvinte și se află într-un proces continuu de dezvoltare. Așadar, la această secțiune ne vom îmbogăți vocabularul cu un cuvânt nou pe săptămână – existent în dicționarul limbii române, sau vom îndrăzni, de dragul jocului, să ne amuzăm inventând cuvinte noi.

Banca de Glume

Umorul este o formă de adaptare la mediul înconjurător și cea mai bună metodă de a ține stresul sub control. Această rubrică își propune să-ți descrețească fruntea și să te facă să mai uiți de griji. Aici vei putea citi întâmplări amuzante, snoave, poze, memes, filmulețe care te vor face să râzi din toată inima sau măcar îți vor răpi un zâmbet pe furiș.😄

Mituri și Simboluri

Ce ar fi viața fără un strop de magie? Până și cei mai mari povestitori ai lumii au avut nevoie de un mic imbold pentru a crea. La această categorie, ne vom delecta cu povești din lumea mitologiei și vom descoperi sursele de inspirație ale multor autori – vom citi o serie de mituri și simboluri din mai multe culturi.

Semnificații Vise

Descifrarea viselor a fost și încă este o preocupare importantă pentru mulți oameni. Dacă ai avut o noapte în care ai visat foarte mult și ai vrea să deslușești înțelesurile, atunci apelează la perna magică care poate tălmăci ce semnificații au visele tale.