Gânduri de Colecție

dulapior-cosmetice

Sper că nu te grăbești, dragă cititorule, pentru că aș dori să-ți mai arăt o cameră a sufletului meu – frumos zugrăvită în culori pastelate. Din păcate, unii vizitatori au mâzgălit pereții fie intenționat, fie din neatenție, așa că am căutat în toată lumea soluții de curățare. Până la urmă, am găsit un tapet simplu care se numește CURAJ și care acoperă suficient pereții, astfel încât să nu mai pară atât de ușor de murdărit.

Confesiuni

Pentru că acest tapet nu mi s-a părut suficient, mi-am dorit ca înainte de a ieși în lume să-i aplic sufletului meu cele mai bune cosmetice ca să pară nevătămat. Din păcate, în căutările mele, n-am găsit nicăieri un make-up artist special de suflete care să mă ajute să-l cosmetizez. Cu timpul, mi-am dat seama că sufletul nu are nevoie de cosmetice și că oamenii care te iubesc te acceptă așa cum ești – cu toate vulnerabilitățile și imperfecțiunile tale. Mai multe despre frământările, luptele și dialogurile mele interioare poți citi la secțiunea Confesiuni.

Oameni și Locuri Dragi

În grădina mea, am strâns gânduri frumoase, colorate ce mi-au fost sădite de oameni dragi. Tot aici, păstrez amintirile călătoriilor mele preferate care mi-au bucurat sufletul cu frumusețea lor. Oameni și Locuri Dragi este, așadar, un alt mic colț de suflet pe care îl împart cu cei care-mi citesc blogul.

Gândul de Azi 

Sunt fericita posesoare a unui dulăpior de unde îmi aleg zilnic gândurile pe care să le port, întrebându-mă cum le pot asorta cât mai bine. De pildă, un gând roz merge cu o rochiță sau se potrivește și la pantaloni? Gândul de Azi îl așez pe un perete virtual să-mi fie călăuză în scrierile mele, sperând să inspire, să încurajeze sau să mângâie pe cineva.

Jurnal de Cercetător

Vino cu mine în grădină, să-ți arăt unde am îngropat un cufăr care conține o comoară de preț, care are un Jurnal de Cercetător. Înăuntru vei citi anumite însemnări despre farul maritim, subiect al cercetării pe care o desfășor în prezent pentru doctorat.