Lux de Amănunte

This image has an empty alt attribute; its file name is Uff8KtAlMmd43AHohjQCCpEgkRNqzaG8pbv7NxWgjnvzPPi1m-SoNSEQinhAk_TrBCSSlVVJZ-ZDgsAHvhihZ4p5IdiTxIT-89RsNkXaLkNVLC8a_oscI3QZUsljqMZPYcBWkG2P

Niciodată nu mi-au plăcut rezumatele, pentru că sunt un om al detaliilor subtile și rafinate. Îmi plac poveștile complexe, din care poți trage învățăminte importante, mai ceva ca zilele lungi de vară. Așadar, dacă ai timp, cititorule, te invit alături de mine la o cafea sau la un ceai virtual și-ți voi povesti cu Lux de Amănunte câte ceva din descoperirile mele.

Afinități Muzicale

De obicei, nu-mi place să mă laud, dar acum chiar nu mă pot abține. Îți pun la dispoziție un mini-bar plin cu Afinități Muzicale care-ți vor potoli pe moment setea de cunoaștere despre muzică și care te vor îmbia la dans. Așa că… muzica, maestre!

Media Darling

Dacă ai obosit după mișcările de dans, am rezervat o pauză de publicitate unde vei găsi un spațiu destinat reclamelor care mă fascinează sau îmi displac: Media Darling. În limba engleză, termenul de media darling vizează o persoană foarte populară care se bucură de multă atenție din partea mediei. O reclamă bună este ca o celebritate – trăiește, respiră și se bucură de atenție din partea publicului. Pe de altă parte, o reclamă poate fi atât de proastă încât se poate bucura de celebritate, chiar dacă nu e ceva cu care să te lauzi, care să-ți aducă un premiu Effie.

Molecultură

Secțiunea Molecultură este potrivită dacă vrei să-ți hrănești spiritul și mintea. Îți promit că aici vei găsi informații utile din cultura generală și o mică colecție de filme, cărți, piese de teatru sau evenimente care mi-au încântat privirea și sufletul deopotrivă.

Writing Tips & Tools 

Oricine poate să scrie, dar nu oricine poate să livreze eficient mesajul dorit publicului vizat. De aceea, atunci când scrii trebuie să ții cont de mai multe aspecte. La categoria Writing Tips & Tools vei găsi toate resursele necesare pentru a te apuca de treabă imediat! Spor și inspirație!