Doza de Inspirație

This image has an empty alt attribute; its file name is WOEE0cKtU0yWpUOqjwGjgN_CVGRKLWPauxsh9DrIJXJDtLxR9omBvqil7M66DE2j6rzY-MeP_DHoJ89R1AJqF3QgO1HE8sGKGqCCH2qPhvLRdpLRKtR-cRV8ztsMtozQUMsVux-N

Continuăm turul virtual cu a doua încăpere, la fel de luminoasă și bine aerisită. Aici îmi place să mă retrag în liniște pentru a-mi așeza gândurile în ordine. Lângă fereastră, am un spațiu preferat, rezervat meditației și inspirației. Confortabil și intim, micul meu colț de rai îmbie la relaxare și visare, dar și la deschidere către cunoaștere.

Mituri și Simboluri

Ce-ar fi viața fără un strop de magie? Până și cei mai mari povestitori ai lumii au avut nevoie de un mic imbold pentru a crea. La această categorie, ne vom delecta cu povești din lumea mitologiei și vom descoperi sursele de inspirație ale multor autori – descifrând o serie de mituri și simboluri din mai multe culturi.

Semnificații Vise

Mesajele transmise de inconștientul nostru sunt importante, de aceea ar trebui să acordăm o atenție importantă viselor noastre. Anumite elemente și contexte ne pot ajuta să găsim răspunsuri sau rezolvări la problemele care ne frământă. Așadar, dacă dorești să deslușești înțelesurile viselor tale, consultă articolele existente în categoria Semnificații Vise.

Surprize

Aș vrea să te răsplătesc, dragă oaspete, pentru timpul tău prețios pe care îl petreci pe blogul meu, de aceea, mi-am propus din când în când să-ți ofer mici surprize, utile care să-ți aducă multă bucurie . Așadar, aici voi posta resurse prețioase pentru tine pe care să le poți împărtăși și cu alte persoane.